Casa

Bucegi

Designul acestei case este inspirat din elementele muntilor Bucegi, care se diferentiaza prin unicitatea si aspectul lor impunator. Aceasta casa este proiectata pe doua niveluri si include 3 dormitoare, 3 bai, un living cu expunere spre terasa, bucatarie cu zona de dining si spatii inteligent compartimentate pentru a-ti oferi posibilitati multiple de a amenaja casa asa cum ti-ai dorit.

de la 115.000 Euro

500

Suprafata lot teren

155

Suprafata construita

77

Amprenta la sol

114

Suprafata utila

4

Numar camere

2

Numar etaje

Planul casei Bucegi

Parterul include living, bucatarie, hol, o baie de serviciu si trei incaperi practice pentru organizarea eficienta a casei. Bucataria are o suprafata ampla, luminoasa, cu locuri pentru depozitare si zona de dining. Livingul este spatios, cu acces direct catre terasa, fiind locul perfect pentru a te relaxa si a crea amintiri alaturi de cei dragi.

1

Livingroom

1

Bucatarie

1

Terasa

1

Baie

57.90

Suprafata utila parter

6.60

Suprafata terasa

Zona de noapte se afla la etaj, fiind delimitata de cea de zi. Aceasta include trei dormitoare spatioase, doua bai si un hol. Dormitorul matrimonial a fost gandit cu baie proprie si balcon, pentru a oferi cuplului intimitate si confort. Celelalte doua dormitoare sunt proiectate in oglinda si sunt ideale pentru camerele copiilor sau, dupa caz, pentru dormitorul oaspetilor.

3

Dormitoare

2

Bai

1

Balcon

1

Hol

56.04

Suprafata utila etaj

2.60

Suprafata balcon

Metode de plata

Plata prin prima casa

Plata credit ipotecar

Plata integrala

Galerie