Casa

Fagaras

Alegand casa Fagaras, te vei bucura de un confort sporit si o gradina perfecta pentru a te relaxa si a te bucura de natura. Aceasta casa include living, bucatarie, 3 dormitoare, 3 bai, balcon, terasa exterioara si multiple spatii pentru depozitare. Este proiectata pe doua niveluri, astfel zona de zi este bine delimitata de cea de noapte. Este căminul ideal pentru o familie cu doi sau mai multi copii.

de la 130.000 Euro

500

Suprafata lot teren

189

Suprafata construita

102

Amprenta la sol

135

Suprafata utila

4

Numar camere

2

Numar etaje

Planul casei Fagaras

Parterul casei Fagaras reprezinta zona de zi a locuintei care include living, bucatarie, baie si numeroase spatii pentru depozitare. Bucataria are o suprafata generoasa ce permite amenajarea unei zone de dining si are proiectata doua incaperi practice pentru organizare. Livingul este primitor si luminos, cu acces catre terasa exterioara, ideal pentru locul de relaxare si intalnire al familiei si al oaspetilor.

1

Livingroom

1

Bucatarie

1

Terasa

1

Baie

73

Suprafata utila parter

12.50

Suprafata terasa

Etajul casei Fagaras este dedicat zonei de noapte, oferind confort si liniste familiei atunci cand doreste sa se relaxeze sau sa se odihneasca. Aceasta zona include trei dormitoare cu doua bai si un hol spatios si foarte practic pentru depozitare. Dormitorul matrimonial are o suprafata generoasa si este proiectat cu baie proprie, gandit pentru mai mult confort si intimitatea cuplului.

3

Dormitoare

2

Bai

1

Balcon

1

Hol

62.20

Suprafata utila etaj

2.60

Suprafata balcon

Metode de plata

Plata prin prima casa

Plata credit ipotecar

Plata integrala

Galerie