Casa

Piatra Craiului

Cu o pozitionare superba si cu un design modern, casa Piatra Craiului iti ofera mai mult confort datorita spatiului generos si bine compartimentat, fiind ideala pentru nevoile unei familii tinere. Desi este dispusa pe un singur nivel, vei avea parte de aceleasi beneficii pe care le are o casa cu doua niveluri. Casa Piatra Craiului include un living cu iesire spre terasa, o bucatarie cu zona de dining, 2 dormitoare, 2 bai si numeroase spatii pentru depozitare.

de la 98.000 Euro

500

Suprafata lot teren

134

Suprafata construita

134

Amprenta la sol

102

Suprafata utila

3

Numar camere

Planul casei Piatra Craiului

In modelul de case fara etaj Piatra Craiului, am separat zona de zi de cea de noapte cu ajutorul holurilor spatioase. Livingul cu suprafete generoase are acces catre terasa exterioara, devenind locul perfect pentru a petrece timp alaturi de familia ta. Am optimizat spatiul bucatariei pentru a-ti oferi un spatiu de dining si o debara practica.

Zona de noapte include doua dormitoare, baie si un hol spatios. Dormitorul matrimonial are o suprafata generoasa ce iti ofera posibilitatea de a amenaja un dressing incapator. Cel de al doilea dormitor este luminos si poate fi folosit pentru camera copilului sau pentru biroul de acasa.

1

Livingroom

1

Bucatarie

2

Dormitoare

2

Bai

102

Suprafata utila parter

15.35

Suprafata terasa

Metode de plata

Plata prin prima casa

Plata credit ipotecar

Plata integrala

Galerie