Casa

Postavarul

Casa Postavarul este o casa cu 3 camere, cu etaj, ce ofera familiei tale un spatiu generos si o priveliste minunata de la etajul casei catre masivul Postavarul. La parter te vei bucura de o camera de zi luminoasa cu iesire catre terasa si de multe spatii pentru depozitare. Pentru mai multa intimitate si confort, am separat zona de noapte de cea de zi. Astfel, la etaj vei avea doua dormitoare cu iesire spre balcon si o baie spatioasa. Casa Postavarul este locul perfect pentru a crea amintiri in familie.

de la 95.000 Euro

500

Suprafata lot teren

136

Suprafata construita

69.40

Amprenta la sol

99

Suprafata utila

3

Numar camere

2

Numar niveluri

Planul casei Postavarul

Zona de zi, aflata la parter, include un living cu o suprafata ampla, lumina naturala si iesire spre terasa exterioara. Bucataria este spatioasa si luminoasa. Am optimizat spatiul acesteia pentru a-ti oferi o zona de dining si o debara. Tot la parter vei gasi si o baie de serviciu si un hol ce include spatii de depozitare.

1

Livingroom

1

Bucatarie

1

Terasa

1

Baie

51.36

Suprafata utila parter

6.60

Suprafata terasa

Zona de noapte se afla la etaj si este separata de zona de zi pentru a oferi intimitate si un loc perfect de relaxare. Atat dormitorul matrimonial, cat si cel de al doilea dormitor au dimensiuni mari si ofera posibilitatea de a amenaja spatii pentru depozitare. Pentru a te bucura de peisajul spectaculos al muntelui fiecare dormitor beneficiaza de balcon propriu. Cele doua dormitoare sunt despartite de un hol si o baie spatioasa.

2

Dormitoare

1

Bai

2

Balcoane

1

Hol

47.80

Suprafata utila etaj

2.60

Suprafata balcon

Metode de plata

Plata prin prima casa

Plata credit ipotecar

Plata integrala

Galerie