Despre proiect

Ne-am inspirat de la muntii din apropiere pentru a da viata unui proiect unic. Construim 93 case, in patru variante diferite. Sunt case moderne, economice, situate intr-un ansamblu rezidential ospitalier. Proiectul va avea loc de joaca pentru copii, va fi ingradit, luminat si monitorizat iar in apropierea lui vor fi variante de transport in comun.

Despre Cristian

Comuna Cristian (Neustadt im Burzenland) este cea mai mare comuna din Romania.

Infiintata de colonisti germani in secolul al XIII-lea, comuna Cristian inca pastreaza Biserica saseasca a carei fortificatii dateaza din secolul XV si Biserica ortodoxa in stil neogotic din 1795. Alte monumente si case vechi din Cristian continua traditia locului si confera autenticitate comunei.

Atractii locale

In Cristian exista o multitudine de posibilitati de petrecere a timpului liber. Unul dintre acestea va fi chiar in incinta ansamblului rezidential. Iar scolile cu predare in limba germana fac din Cristian un loc potrivit pentru cresterea copiilor.

Economie

Companii precum INA Schaeffler, Terwa sau Total au ales sa investeasca la Cristian. Veniturile aduse de aceste companii au adus prosperitate iar prezenta lor ofera singuranta viitorului comunei.