Work in progress – Stadiul constructiilor in cartierul Diferit Haus Residence

Work in progress – Stadiul constructiilor in cartierul Diferit Haus Residence

21 iunie 2018

Daca ai ajuns prin Cristian, Brasov, probabil ai avut ocazia sa vezi cum evolueaza proiectul nostru de case Diferit Haus Residence. Daca nu, ne-am gandit ca ti-ar placea sa afli in ce stadiu am ajuns cu constructia caselor. In pozele de mai jos, vei putea observa ca am finalizat o parte din casele Piatra Craiului, dar si cum vor arata casele cu un etaj.

 

Stadiul constructiilor Diferit Hause Residence (poza 2)
Stadiul constructiilor Diferit Hause Residence (poza 3)
Stadiul constructiilor Diferit Hause Residence (poza 4)

Despre cartierul de case Diferit Haus Residence din Cristian, Brasov

Proiectul Diferit Haus Residence include 4 modele de case oferite la cheie, cu 3 si 4 camere. Designul caselor imbina accentele moderne cu cele traditionale, incadrandu-se perfect in peisajul montan. Casa Piatra Craiului este spatioasa, include camere luminoase si comfortabile. Marele avantaj este costul mic la intretinere, fapt datorat materialelor si solutiilor de constructie premium pe care le folosim.

Asadar, daca-ti doresti sa afli mai multe despre casele pe care construim noul cartier modern din Cristian, Diferit Haus Residence, consultantii nostri in imobiliare Brasov iti stau la dispozitie cu sfaturi si mai multe informatii. Contacteaza-ne oricand!